Rólam

Üdvözöllek az oldalon!

Kabai Barbara vagyok, stílustanácsadással foglalkozom. Szakterületem a szín és stílustanácsadás, személyi styling.

Történetem

Világéletemben érdekelt a stílus, a megjelenés, az esztétika, a kreativitás, illetve a dolgok, a folyamatok, az emberek fejlesztése, de eddig ez irányú érdeklődésemet teljesen más területen éltem meg, azaz pénzügyi világ, termékfejlesztési terület, folyamatfejlesztés stb. (mesterközgazdász végzettséggel).

Habár abban szerencsém volt, hogy pénzügyi területen legalább megtaláltam az egyik legkreatívabb részt, mégis egy idő után úgy éreztem, hogy én még ennél is nagyobb szabadságra és kreativitásra vágyom, alkotni szeretnék...  és mivel egyszerűen imádom, és van is érzékem hozzá, el kezdtem komolyabban foglalkozni a stílussal.

Elvégeztem egy stílustanácsadói képzését, és jelenleg a MOD’ART International Hungary divatiskolában képzem tovább magam.. de valószínűleg ezután sem állok meg az önfejlesztésben, hisz számomra ez egyfajta szerelem... 2016 szeptemberi indulásom óta már több mint 50 vendég járt nálam tanácsadáson, gardróbrendezésen és közös vásárláson, és mindannyian pozitív élményekkel távoztak.

És hogy mi ébresztett rá arra, hogy váltani szeretnék? Egyszer feltette valaki azt a kérdést, hogy ha megtudnám, hogy 6 hónap múlva meghalok, akkor bemennék-e másnap dolgozni? És rájöttem, hogy nem…

Ezért váltottam. És azt, amit most csinálok, annyira szeretem, hogy gondolkozás nélkül csinálnám az utolsó fél évemben is 🙂

A hivatásom az, hogy segítsek az embereknek abban, hogy

  • megtalálják a saját színeiket, azokat, melyekre önállóan talán soha nem bukkannának rá
  • megismerjék a saját testalkatukhoz illő ruhákat, szabásvonalakat
  • felfedezzék a saját stílusukat, a saját szépségüket és különlegességeiket
  • tudatosan és költséghatékonyan vásároljanak és öltözködjenek

Habár én stílussal foglalkozom, és azzal, hogy minél többet hozzak ki az emberekből ezen a téren, mégis úgy érzem, hogy ez nem csak erről szól.

A stílustanácsadás során a vendég szinte végig egy tükör előtt ül/áll, és Őt vizsgáljuk több szempontból.. Az emberek ritkán töltenek el egy tükör előtt akár csak 5 percet, nem hogy másfél-két órát a saját arcukat/testüket vizsgálva. És ez baj!

Sajnos szinte kivétel nélkül mindenki úgy jön el hozzám, hogy amikor beáll a tükör elé, akkor szörnyülködve nézi meg önmagát, és persze mondd egy-két utálkozó szót/mondatot is hozzá.

Én mindenkinek azt szeretném megmutatni, hogy mi az, ami szép bennük, és ezt hogyan tudják hangsúlyozni a megjelenésükkel, és megfelelő színekkel, ruhákkal.  Megmutatni az embereknek, hogy igenis értékesek és emellett még jól is néznek ki, csak ismerni kell a trükköket, hogy hogyan hozzák ki a maximumot magukból. Kell egy kis fűszerezés 🙂

Ez nem csak külsőségekről szól.. ez  önismereti tréning is egyben, megismerni saját magunkat, a lehetőségeinket és a korlátainkat.

„Légy az a változás, amit látni szeretnél a világban”

– Hiszem, hogy ez így van…

Ha Te is változni szeretnél, gyere el hozzám, és segítek!

Valami személyes

Van egy 3 éves kisfiam, aki – habár az elején nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy mennyire megváltozott miatta minden körülöttem – az életem értelme.

Ennek köszönhetően kiemelt figyelmet szeretnék szentelni azon anyukáknak, akik éppen otthon vannak a kisgyerkőccel, vagy már újra dolgoznak, és nem érzik jól magukat a bőrükben.. Tudom, hogy milyen érzés, és hidd el, hogy tudok segíteni. Csak engedd meg magadnak azt, hogy néhány órára Te legyél a középpontban 🙂

3 jó tulajdonság

  • Mosolygós vagyok és imádok élni!
  • Kreativitásom határtalan...
  • Gyorsan vág az agyam, a gondolatok csak úgy cikáznak a fejemben.

3 rossz tulajdonság

  • Nincsen tájékozódási képességem, ez annyit jelent, hogy bárhol és bármikor képes vagyok eltévedni.. 
  • Maximalista vagyok, a végtelenségig 🙂
  • Mivel TÉL évszaktípusba tartozom, egyenesen drámakirálynő vagyok, ami azt jelenti, hogy szélsőséges magasságokat, és mélységeket meg tudok élni hangulatban, akár napon belül többször is...

 

Kérdésed van? Írj nekem: