Stílustanácsadás

Öltözz tudatosan és légy csinos minden nap!

Tömve van a szekrényed ruhákkal, de mégis úgy érzed, hogy "nincs egy rongyod se"?
Nem tudod, hogy milyen színek és szabásvonalak állnak jól Neked?
Neked is vannak olyan ruháid, amiket megvettél, de utána egyszer sem viselted?
Magadra ismersz?

 • Tudom milyen, amikor nem vagy elég magabiztos és nem érzed elég vonzónak magad.
 • Tudom, mit élsz át, amikor hosszan álldogálsz a tükör előtt, és végül úgy érzed, nincs egy rongyod se, amit felvehetnél.
 • Ismerem az érzést, amikor nem vagy elégedett a külsőddel, de nem érzel elég erőt és motivációt ahhoz, hogy változtass.
 • Akár hiszed, akár nem, én is átéltem már ehhez hasonlókat.

 Nem vagy egyedül, de van egy jó hírem: Létezik megoldás!

Mi történik egy Stílustanácsadáson?

Elméleti rész:

 • beszélgetünk Rólad, az álmaidról, arról, hogy miért is vagy nálam, mit szeretnél elérni
 • mesélek egy kicsit az évszakelméletről, a testalkatokról, illetve ezek típusairól, a színek jelentőségéről és energiáiról

Gyakorlati rész:

 • megnézzük speciális fények mellett, hogy mely színek, színtónusok, egyes színek mely árnyalatai állnak Neked a leginkább jól, és megállapítjuk az évszaktípusodat 
 • ezután egy rugalmas anyagot terítek Rád, ami tökéletesen megmutatja az alakodat, lemérjük az összes méretedet, megnézzük, hogy milyen a testalkatod, mely testrészeid a legszebbek, melyeket érdemes a leginkább hangsúlyozni
 • megvizsgáljuk, hogy a szabásvonalak közül melyek a legideálisabbak számodra, milyen kivágások, ujjhosszak, szoknya és nadrághosszak a legoptimálisabbak, de egyeztetünk például az övekről, kiegészítőkről, nyakláncokról, cipőtípusokról is
 • természetesen ha bármilyen kérdésed van a sminkeléssel, kiegészítők használatával kapcsolatban, ezeket is átbeszéljük
 • a tanácsadás végén felpróbálhatsz valódi ruhákat, melyen megmutatom, konkrét példákon keresztül a szabásvonalak fontosságát, és azt, hogy mennyi minden múlik azon, hogy jó darabokat válasszunk

Extrák:

 • a stílustanácsadásról küldök Neked egy részletes összefoglalót, részletezve az évszaktípusod színeit, és testalkatodhoz illeszkedő szabásvonalakat.
 • bekerülsz a Stílustréner VIP Facebook csoportjába, ahol folyamatosan speciális tartalmakat osztok meg, figyelve az aktuális akciókat, lehetőségeket, illetve a csoportban bármikor feltehetsz Nekem kérdéseket, és követheted, hogy a többiek miket kérdeznek, hiszen így egymástól is sokat tudtok tanulni.

Mire tudod használni a megszerzett információkat?

 • Jobban megismered magadat, a testedet és azokat a színeket és szabásvonalakat, amikben ragyogsz
 • Tudatosabban fogsz öltözködni és reggelente lerövidül a készülődési idő, hiszen nem kell több szettet felpróbálni ahhoz, hogy eldöntsd, hogy mit vegyél fel
 • Pénzt spórolsz, hiszen többé nem veszel meg olyan ruhadarabokat, amiket a próbafülke után már soha többet nem veszel
 • Jobban fogod magad érezni a bőrödben, hiszen azáltal, hogy egyre csinosabban öltözködsz, egyre magabiztosabbá is válsz

Vélemények

H. Ancsa, Budapest, 37
„Bár nem kért rá, de én mégis megosztom😊 A hideg őszi napokon is melegen ajánlom Barbit, aki ízig vérig nő, nagyon emberi, és számomra nagyon megható, ahogyan az emberi testhez viszonyul: nagy alázattal és végtelen kedvességgel. És persze sokat röhögtünk😂 Ma már más szemmel vetettem vele magam a glamour őrületbe, hát nem is találtam semmit😃 Még egyszer nagyon hálás vagyok!” 

T. Judit, Budapest, 34 
„Pont tegnap jutottam el vásárolni, és vettem 4 olyan darabot, amit nélküled soha nem vettem volna meg, és imádom őket. Még ma is!!! 🙂 Korábban se színre, se fazonban nem ilyen irányba mozdultam volna el. Mindegyik színes és vidám, szinte dalra fakasztják a ruhatáramat. Gyakorlatilag összevitatkoznak a szekrényemben, hogy holnap melyik ugorjon fel rám 🙂 Köszi Barbi újra!"  

P. Niki, Budapest, Világos Nyár típus
„Szia Barbi! Nagyon jó volt s stílustanácsadás, azóta is sokszor jár a fejemben. Viszont ennyi idő alatt elfelejtettem, hogy milyen típus is vagyok a nyáron belül? 🤔 köszi szépen, ha megírod!” 

 

Technikai részletek

Mennyi időt vesz igénybe a stílustanácsadás? 
A stílustanácsadás körülbelül 2-3 óra időtartamú.

Hol? 
A stílustanácsadás helyszíne: 1163 Budapest, Gordonka utca 26. 
De akár az otthonodba is szívesen elmegyek, ha Neked az kényelmesebb. (Budapest területén belül)

Mennyibe kerül?
A szolgáltatás ára 30.000 Ft.

Ebben a rohanó világban nem egyszerű nőként helyt állni és legtöbbször pont a NŐ szorul háttérbe: kevesen tudják megélni a nőiességüket a feleség, a háziasszony, a családanya, a dolgozó nő szerep mellett, és ez nagyon sokszor kihat az emberi kapcsolatainkra, leginkább párkapcsolatunkra is.

Titkon mindenki vágyik a "jó NŐ" státuszra, a sikerre, a magabiztosságra, és hidd el, ez nem csak attól függ, hogy 90-60-90-es méretekkel rendelkezel-e vagy sem. Mindenkiben van szépség, amit érdemes hangsúlyozni, csak gyakran a saját magunkról alkotott fals tükörképünk megakadályoz minket abban, hogy ezeket észrevegyük.

És ne feledd, mindig szánj magadra időt! Mert ha Te nem foglalkozol saját magaddal, akkor nem lesz energiád másokra sem... Nőként annyi szerepben kell helyt állnunk, néha engedd meg magadnak, hogy Te legyél a királylány!

Mert annyit dolgozunk, küzdünk, versenyzünk, vitatkozunk, szorongunk, agyalunk, hogy mindeközben elveszítjük azt a csodálatos NŐ-t, aki bennünk lakozik..

És ezt ne engedd!! Saját magad miatt ne!!

Mert igenis mindenki szép, és mindenki lehet csinos, szexi és stílusos!

JELENTKEZZ A STÍLUS TANÁCSADÁSRA, HOGY MEGTALÁLHASSUK A BENNED LAKOZÓ IGAZI KIRÁLYLÁNYT!